Een goede start voor 2017!

Een goede start voor 2017!

fullsizerender-4Kerstdiners voorbij, oliebollen en champagne op? Dan is iedereen uitgenodigd om 2017 goed te starten.

In 2016 is er weer meer dan ooit gediscussieerd en gesproken over voeding. Superfoods, oilpulling, met klei de dag beginnen… alles kwam voorbij. Als je er dit jaar echt voor wilt gaan is het belangrijk te weten waar je op moet letten en wat waarheid is en wat niet.

Tijdens deze avond worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder: de energiebalans, hypes, suikerdrang, misleiding in de supermarkt, hoe verander je je lichaamssamenstelling en de plaats waar vet zich opslaat & nog veel meer. Ook is er ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen of dieper ingaan op een onderwerp.

Daarnaast is er voor iedereen de gelegenheid zijn of haar lichaamssamenstelling te laten meten. Zo heb je meer inzicht in hoe je 2017 start.

 

 

About the Author

Laura Bulten administrator

Comments Are Closed!!!