Over Vida Sana

Uw diëtistdietist

Mijn naam is Laura Bulten. Ik ben de diëtist door wie u zult worden begeleid.

Ik mag mijzelf diëtist noemen omdat ik de vier jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek heb afgerond. Ook ben ik gespecialiseerd kinderdiëtist & diabetesdiëtist.

Ik volg de laatste trends en ontwikkelingen en laat mij regelmatig bijscholen. Op deze manier houd ik mijn kennis en ervaringen up-to-date en ben ik in staat al uw vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden.

Mijn beroep is mijn passie en daarom heb ik ontzettend veel plezier in mijn werk. Er wordt een persoonlijk behandelplan voor u samengesteld, afhankelijk van uw (eventuele) ziektebeeld, uw wensen en behoeften. Doordat het behandelplan helemaal op u afgestemd wordt zijn de tips en afspraken prima in uw dagelijks leven in te passen. Dit zorgt ervoor dat u het gehele traject gemotiveerd blijft en uiteindelijk blijvende resultaten zult behalen.

U kunt bij mij terecht met elke voedingsvraag of voor deskundig voedingsadvies en begeleiding bij uiteenlopende wensen of ziekten. Voor meer informatie klik hier.

Vida Sana betekend ‘gezond leven’ in het Spaans.

Het streven is dan ook om op een manier die voor u prettig is, zonder onnodige beperkingen te genieten van lekkere en gezonde voeding.

De praktijk is gevestigd in ArnhemDuivenEdeUgchelen en Woudenberg.