Afspraak maken

Nieuwe cliënt in de praktijk?

WELKOM!

Plan via onderstaande button gemakkelijk en snel je intakegesprek. Kies voor de optie ”nieuwe
inschrijving”. Doorloop de stappen en kies een voor jou passende locatie, datum en tijd.

Zit er geen passende dag of tijd tussen, dan kunt u altijd telefonisch contact
opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heeft uw intake spoed? (bijvoorbeeld opstarten drinkvoeding / sondevoeding) dan
hebben wij daar altijd een mogelijkheid voor. Ook dan is het aan te raden om even te
bellen.

LET OP: voor alle locaties (met uitzondering van de locatie in Best) kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Voor locatie Best dient u helaas telefonisch contact op te nemen of een bericht via WhatsApp te sturen om een intake te plannen.

Ben je al bekend in de praktijk?

Via de online agenda kan je de geplande vervolgconsulten inzien en wijzigen. Klik op onderstaande button en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Stuur ons dan een mailtje of appje met een verzoek om inloggegevens. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kan je deze zelf opvragen in het inlogscherm.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken?
Plan je afspraak gemakkelijk en snel via onze online-agenda.

Veel gestelde vragen

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
– via onze online-agenda kan je zelf direct een afspraak plannen
– telefonisch tijdens kantoortijden. Tijdens onze werkzaamheden zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. We kunnen geen telefoon aannemen terwijl we in gesprek zijn tijdens het spreekuur. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in op de voicemail dan bellen we terug zodra daar gelegenheid voor is.
Welke afspraken zijn mogelijk?
Wij bieden de volgende services aan:
– persoonlijk consult op de praktijk
– telefonisch / beeldbel consult
Welk consultsoort moet ik kiezen?
Wil je een vervolgafspraak dan kies je ‘Vervolgafspraak’.
Wil je een telefonische vervolgafspraak dan kies je ‘Telefonisch consult’. Je kunt geen vervolggesprek inplannen als je nog geen intake hebt gehad in de afgelopen 2 jaar.
Zijn er kosten verbonden aan de dieetbehandeling?
Iedereen heeft recht op 3 uur behandeltijd bij een diëtist, dit wordt vanuit de basisverzekering vergoed (let op uw eigen risico). 3 uur behandeltijd staat ongeveer gelijk aan 6-7 consulten. In geval van een aanvullend zorgpakket komt u bij verschillende zorgverzekeraars in aanmerking voor meer vergoeding.

Indien er sprake is van ziektebeelden (zoals Diabetes, COPD, hart- en vaatziekte en ernstig overgewicht) en uw huisarts is aangesloten bij de ketenzorg, dan worden uw dieetkosten vanuit de ketenzorg betaald. Vanuit de Ketenzorg ontvangt u 4 uur behandeltijd. Uw huisarts kan u vertellen of uw verwijzing hieronder valt.

Kan ik ook telefonisch een afspraak maken of verzetten?
Ja dit is ook mogelijk. Tijdens onze werkzaamheden zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. We kunnen geen telefoon aannemen tijdens het spreekuur. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in op de voicemail dan bellen we terug zodra daar gelegenheid voor is. De praktijk is telefonisch bereikbaar op 06 38 39 28 77
Is een verwijsbrief nodig?
Nee, er is geen verwijzing nodig.

Hebt u diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol of COPD en komt u bij de praktijkondersteuner van de huisarts. Dan is het fijn dat zij een ketenzorg verwijzing stuurt. Zo kunnen wij ook de bloeduitslagen en huidige medicatie inzien.

Moet ik iets meebrengen naar de eerste afspraak?
Ja, graag het volgende meebrengen:
– identiteitsbewijs
– medicatieoverzicht en  overzicht van supplementen als je die gebruikt
– relevante bloeduitslagen (indien van toepassing)
– agenda voor het plannen van een nieuwe afspraak
Is er ook een avondspreekuur?
De agenda laat alle mogelijkheden zien, maar is er sprake van spoed, dan kunt u altijd nog even per telefoon vragen naar de spoedmogelijkheden.
Wat als ik toch niet kan komen?
Je kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren je afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Voor een afspraak op maandag dient uiterlijk op vrijdag voor 17:00 uur geannuleerd te worden. Wanneer je toegang hebt tot de online-agenda kan je zelf je afspraak annuleren of verzetten tot uiterlijk 24 uur van te voren. Heb je geen toegang dan kan je jouw afspraak alleen telefonisch / per whatsapp annuleren.

Voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd of wanneer je niet verschijnt op je afspraak brengen wij de voor jou ingeplande tijd in rekening. Je ontvangt hiervoor een ‘no-show’ factuur van € 20,00 per ingepland kwartier.

Omzetten naar een videoconsult of telefonisch consult is altijd mogelijk zonder extra kosten, ook op de dag zelf.

Mag ik wisselen van locatie?
Ja, het is mogelijk om van locatie te wisselen als dit qua dag of tijd beter uit komt. Let op, Per locatie werken er andere diëtisten, het kan dus zijn dat je je afspraak nu bij een andere diëtist inplant. Dat kan en mag gewoon, maar is prettig als u dat van te voren weet.
Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Hoe kom ik aan een nieuw wachtwoord?
Ga naar de online-agenda en klik vervolgens op “wachtwoord vergeten’.
Hoe kan ik zelf online mijn afspraak wijzigen?
Door in te loggen (als bestaande klant) in onze online-agenda en op het rode kruisje achter de afspraak te klikken haal je deze afspraak uit de agenda. Vervolgens kan je een nieuwe afspraak plannen. Wijzigen kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van tevoren, is het korter dan lukt het je niet om de afspraak te verwijderen. Heb je nog geen wachtwoord voor onze online-agenda dan kan je niet op deze manier wijzigen. Vraag eerst je diëtist om een wachtwoord. Heb je al wel een wachtwoord ontvangen maar ben je deze vergeten dan kan je deze in het aanmeldscherm van de online-agenda zelf opnieuw opvragen.