Behandelingen

Dieetbehandeling en begeleiding

Door middel van voedings- en leefstijlaanpassing kunt u veel gezondheidsklachten verminderen en/of voorkomen. Hieronder ziet u de meest voorkomende ziektebeelden en aandoeningen waarmee men bij een diëtist langsgaat. Ook voor uw overige vragen, ziekten of klachten biedt Diëtistenpraktijk Vida Sana een passende behandeling.

u kunt terecht 2017

 

Het eerste consult is altijd in de praktijk of bij u thuis. Hierin worden alle relevante zaken besproken om een helder beeld van u als persoon en van de situatie te schetsen. Daarnaast wordt uw voeding doorgenomen en zal er samen met u een passend behandelplan worden opgesteld. Hierbij moet u denken aan een plan dat aangepast is op uw dagelijks leven, uw wensen en behoeften. Er wordt een aantal kleine aanpassingen in uw voeding en/of leefstijl geadviseerd die u in uw eigen tempo door mag voeren. Per consult worden er één of meer aanpassingen gekozen waar u de komende tijd mee aan de slag kunt gaan. Daarnaast denkt de diëtist altijd met u mee en krijgt u tijdens het consult handige tips. Dit zorgt ervoor dat de aanpassingen voor u goed vol te houden zijn en zelfs een gewoonte zullen gaan worden. Uiteindelijk zorgt dit voor een blijvende verbetering of een blijvend resultaat waar u trots op kunt zijn.

Na het eerste consult kan er worden afgesproken om elkaar nogmaals persoonlijk te zien. Indien u de voorkeur geeft aan een telefonisch consult of consult via skype is dit ook mogelijk.

Naast consulten biedt Diëtistenpraktijk Vida Sana ook voorlichtingen, groepsconsulten, kookworkshops en supermarktrondleidingen aan. Neem over de mogelijkheden gerust contact op.