De diëtisten

Uw diëtisten

laura diane ingeborg

Dit zijn Laura, Diane en Ingeborg. Zij mogen zichzelf diëtist noemen omdat ze de vier jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek heb afgerond. Ook hebben zij specialisaties (zoals bijvoorbeeld: kinderdiëtist, diabetesdiëtist, emotie-eten en Prikkelbaar Darm Syndroom) en extra aandachtsgebieden.

Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen en laten ons regelmatig bijscholen. Op deze manier houden wij onze kennis en ervaringen up-to-date en zijn wij in staat al uw vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden.

Ons beroep is onze passie en daarom hebben we ontzettend veel plezier in ons werk.

Er wordt een persoonlijk behandelplan voor u samengesteld, afhankelijk van uw (eventuele) ziektebeeld, uw wensen en behoeften. Doordat het behandelplan helemaal op u afgestemd wordt zijn de tips en afspraken prima in uw dagelijks leven in te passen. Dit zorgt ervoor dat u het gehele traject gemotiveerd blijft en uiteindelijk blijvende resultaten zult behalen.

U kunt bij ons terecht met elke voedingsvraag of voor deskundig voedingsadvies en begeleiding bij uiteenlopende wensen of ziekten. Voor meer informatie klik hier.